​Vores tilgang til projekterne er med fokus på de mennesker der

bruger og færdes i og omkring bygningerne.

Vi udvikler projekter der skaber muligheder ud over hvad kunden

forventer og altid med fokus på bygbare løsninger.

​Erfaring

Arkitekterne Køge er et erfarent arkitektkontor med erfaring der strækker sig gennem flere generationer.

​Grundighed

Præcision og grundighed er to af nøgleordene for vores tilgang til projekterne. I en branche med så mange forskellige interessenter involveret er det essentielt, at vi udfører med præcision og grundighed både i forhold til tid, men også kvalitet. 

Tilgængelighed

Det handler om at skabe ligeværdighed for alle. Vi udvikler vores projekter med en stor bevidsthed omkring tilgængelighed og anvendelighed. Vi arbejder med begrebet universelt design som imødekommer mangfoldigheden af brugere og den diversitet i behov der findes i befolkningen.

​Bæredygtighed

Hos Arkitekterne Køge er bæredygtighed ikke kun et krav til projekterne, det er en selvfølge. Med FN’s 17 verdensmål for øje, udfordrer vi projekterne fra den helt store bymæssige skala til den konkrete bygningsdetalje for at sikre implementeringen af bæredygtighed i projekterne når deres fulde potentiale.

Om Arkitekterne Køge A/S

Tegnestuen har siden 1977 leveret arkitektrådgivning i alle byggeriets faser, til både private og offentlige bygherrer, store som små. Vores kontor ligger i Køge og tegnestuen har en stærk lokal forankring i Køge og omegn, hvor vi har været med i udviklingen af byen de sidste 40 år. På trods af en stærk lokal forankring har vi projekter jævnt fordelt over hele Sjælland.

Tegnestuen består af et tværfagligt team bestående af arkitekter, konstruktører, tilgængelighedsauditør og rådgivere i bæredygtighed.

Arkitekterne Køge A/S​​

Vestergade 20a

4600 Køge

Tlf.: 56 63 63 63
​CVR: 25449096​