Beliggenhed

2630 Høje Taastrup

Projektform

-

Status

Udført

Omfang

500 m2

Bygherre

Høje Taastrup Kommune

Kontaktperson hos ARKK

Claus Boelsmand

cb@arkk.dk 

linkedin

Høje Taastrup, Ombygning af rådhus

Med udgangspunkt i helhedsplanen for Rådhuset har Arkitekterne Køge A/S udarbejdet et forslag og dialogoplæg til ombygning af mødelokalerne i blok B. Forslaget er blevet projekteret og udført.

Lokalerne i blok B ligger i tæt tilknytning til byrådssalen og er et af omdrejningspunkterne i husets virke. Mødelokalerne her fremstår i deres oprindelige indretning og materialer, og synes bl.a. pga. de murede vægge og ru bræddelofter noget mørke. Lokalerne fremstår robuste, men slidte.

I vores forslag er der lagt vægt på, at alle lokaler kommer til fremstå lysere, og at der gøres op med den lidt indelukkede fornemmelse, der opstår i gangen mellem byrådssalen og mødelokalerne.

Vi har lagt vægt på, at konceptet giver mulighed for graduering i eksklusivitet og anvendelse, og dermed understøtter en seriøs mødekultur for både korte interne møder, lange konferencer, uformelle samtaler med borgerne, repræsentative aktiviteter og det politiske virke.

De nye rammer skabes hovedsageligt af to karaktergivende elementer - den amorfe kerner med akustikregulerende listebeklædning og glasskillevæggene omkring møderummene.

Glasskillevæggene giver gennemsigtighed og god lysfordeling. De amorfe kerner beklædt med trælister er grundstammen i indretningen.

Den eksisterende elevatorskakt og toiletkernen indklædes i en amorf akustikregulerende væg, der indeholder alle faciliteter for møde- og konferencelokalerne i blok B, så som AV-teknik, mødeforplejning, kaffekøkken, ventilation.​

Arkitekterne Køge A/S​​

Vestergade 20a

4600 Køge

Tlf.: 56 63 63 63
​CVR: 25449096​