​📱 56 63 63 63

✉​ Send mail

​Tryllehytten, Solrød

Bygherre

Solrød Kommune​

Sted

Trylleskov Alle, Solrød​

Opført

Forventes påbegyndt i 2014​

Arkitekterne KØGE a/s har for Solrød Kommune udarbejdet et forslag til ombygning af daginstitutionen Tryllehyttens fællesrum.

Tryllehytten har i dag et stort åbent fællesrum, der bruges af både vuggestue og børnehave. Det karakteriseres ved en møbelcirkel bestående af en garderobe, køkkenbord og opholdstrappe. Personalet i Tryllehytten ønsker dog at opdele fællesrummet så de i højere grad kan adskille børnehave, specialbørnehave og vuggestue, samt undgå trafik af forældre på tværs af fællesrummet.

Vi har løst Tryllehyttens udfordringer ved at lukke cirklen med mere garderobe og opdelt den i 4 rum. Det bryder den direkte forbindelse på tværs af rummet og leder forældre rundt om cirklen til de respektive garderober. Desuden skabes nye grupperum til børnehaven og et separat fællesrum for vuggestuen. Garderober og nye opdelinger udføres lavt, så voksne kan kigge over og bevare overblikket samt fornemmelsen af det store åbne rum. Skydedøre og glassprækker giver for børnene kontakt og kig mellem grupperum, køkken og alrum.​

Arkitekterne Køge A/S

CVR: 25449096

Adresse

Vestergade 20

4600 Køge