​📱 56 63 63 63

✉​ Send mail

​Havdrup Skole - ny fagfløj

Havdrup skole skal have opført en ny fagfløj, som tilbygges den eksisterende bygning M. Faglokalerne ligger som en fremskydende krop, ortogonalt på den eksisterende bygning.

Der indrettes 2 fysik/kemi-lokaler med dertilhørende auditorier, samt 1 natur-teknik faglokale, i den 640 m² store tilbygning. Faglokalet med naturfag har adgang via den eksisterende bygning M, hvor de øvrige faglokaler til fysik og kemi har selvstændig adgang via fælles/grupperummet. Alle lokaler har adgang direkte til det fri.

​Bygningen er en tilbygning til eksisterende bygning M og holdes derfor i samme materialeholdning som eksisterende. Ydervægge fremstår i grå teglsten, med antracit grå vinduesrammer i aluminium. Taget beklædes med tagpap, og der etableres solcelleanlæg på tag. Tilbygningen tilkobles eksisterende ventilationsanlæg i bygning M, og der etableres derfor ikke teknik på tag andet end ventilationsafkast fra sugearme.

Der sker minimal ombygning af bygning M, hvor eksisterende østvendte facadeparti udtages, og let facade gennembrydes, ved etablering af tilbygning. Boldbane og legestativ vil i denne forbindelse flyttes.

Arkitekterne Køge A/S

CVR: 25449096

Adresse

Vestergade 20

4600 Køge