​📱 56 63 63 63

✉​ Send mail

​Rammerne for det gode liv

​Det er en udbredt opfattelse, at arkitekter kun bygger villaer. Dette er måske tilfældet for mange arkitektvirksomheder - men ikke for Arkitekterne Køge A/S. Vi bygger meget mere end traditionelle villaer. Vi arbejder inden for forskellige segmenter - herunder både arbejde, skole, sport, fritid og kultur og er med til at sætte rammerne for det gode liv herved.

Vi er med overalt

Vi bygger projekter alle tænkelige steder, du befinder dig; hjemme, på arbejde og overalt omkring dig i byrummet. Hvad enten du er formand i gymnastikforeningen og skal have kigget på hallen, ønsker flere kontorlokaler til din voksende stab af medarbejdere, eller du skal have bygget en ny praktisk tilbygning, står vi klar til at hjælpe dig. Der er ikke det sted, vi ikke kan være med.

Omstrukturering og ombygning

Vi tager os ikke kun af de nye byggeprojekter. Vi foretager også omstrukturering og ny indretning af nuværende bygninger. Ombygning kan eksempelvis have til hensigt at ændre bygningens funktion, at foretage ombygning af lokaler eller noget helt tredje.

Uanset dit ønske har vi en løsning. Ved henvendelse er der mulighed for at få en uforpligtende samtale med en eller flere af vores arkitekter.

Vi rådgiver og vejleder gerne, og du skal blot ringe til os på telefon 63 56 56 56, hvis du vil gøre brug af vores ekspertise og erfaring.​

Arkitekterne Køge A/S

CVR: 25449096

Adresse

Vestergade 20

4600 Køge