​📱 56 63 63 63

✉​ Send mail

God økonomi i dit byggeri​

Det er altafgørende, at der er styr på økonomien, når projekter skal føres ud i livet – uanset dets omfang og type. Derfor er det vigtigt, at den rigtige løsning findes ved projektets opstart. Det kan vi hjælpe med hos Arkitekterne Køge A/S.

Vi starter alle opgaver med at lægge en plan for det samlede projekt. Det giver dig mulighed for at finde vejen til det rette slutresultat fra start. 

Kvalitet og økonomi går hånd i hånd

Det koster dig færre penge på den lange bane, hvis du sørger for at lægge en god plan over dit byggeprojekts økonomi fra begyndelsen. Hvis du fra start finder den rette løsning, skal du ikke bruge hverken tid eller penge på at bygge eller renovere yderligere fremover. Det samme gør sig gældende for kvaliteten af projektet.​

Med et slutresultat af en god kvalitet - hvilket du selvfølgelig altid får hos Arkitekterne Køge A/S - er der langt mindre at vedligeholde fremover. Vi går desuden op i anlægsøkonomi og energioptimering og sørger derfor for eksempelvis at placere vinduer den rigtige vej, så du sparer penge.

Individuelle løsninger

Hos Arkitekterne Køge A/S betaler du for det individuelle arbejde, vi udfører for dig. Dette betyder også, at vi ikke tilbyder standardløsninger til typehuse, men at vi lytter til vores kunders ønsker og tilrettelægger en løsning ud fra dette.

Giv os et kald på telefon 56 63 63 63, og kom og få en snak om dit projekt. Vi svarer glædeligt på alle dine spørgsmål.​

Arkitekterne Køge A/S

CVR: 25449096

Adresse

Vestergade 20

4600 Køge