​📱 56 63 63 63

✉​ Send mail

​Arkitektur – udvikling og realisering af drømme

​Hos Arkitekterne Køge A/S omsætter vi dine idéer og ønsker til virkelighed, så du kan få realiseret det projekt, du går og drømmer om.

Hvad kan du bruge en arkitekt til?

En arkitekt formgiver de fysiske omgivelser omkring os og kan bruges til en lang række af arbejdsopgaver i forbindelse hermed.

Hos Arkitekterne Køge A/S er vores arkitekters arbejde i topklasse, og vi kan både hjælpe dig med planlægning og udførelse af projekter samt med idéudvikling heraf, før selve planlægningen og udførelsen af det påbegyndes.
​Vores arkitekter kan omsætte dine drømme til virkelighed og skabe byggerier, der er både holdbare, funktionelle og æstetiske på én gang.

​Kontakt os for at aftale et møde

Vi arbejder i et kreativt miljø, hvor der er plads til at tænke store tanker, og vi sidder altid klar til at give dig et bud på, hvordan din opgave kan løses. Når du henvender dig til os, får du et møde af en times varighed, hvor vi drøfter opgaven.

Efterfølgende påbegynder vi en skitsefase, hvor vi omsætter mødet fra tanke til streg for derefter at give dig et konkret bud på, hvordan vi mener, opgaven løses bedst muligt. Når du indgår i et samarbejde med os, mødes vi lige så tit hos dig, som vi gør hos os.

Du er altid velkommen til at give os et kald på telefon 56 63 63 63, hvis du har spørgsmål til vores service eller andet.

Arkitekterne Køge A/S

CVR: 25449096

Adresse

Vestergade 20

4600 Køge